MOTONAVIS

PLOVILA LTN


U ponudi Motonavisa kompletan izbor plovila LTN. Izaberite svoj puhani čamac sa aluminijskim trupom između ponuđenih modela i veličina.


logo LTN

PONUDA PUHANIH ČAMACA LTN

LTN 19 HIKARI / puhani čamac (RIB) sa trupom od nautičkog aluminija

VISOKA KVALITETA NAUTIČKOG ALUMINIJA S 10 GODIŠNJOM GARANCIJOM, KAKO BI MOGLI UŽIVATI U POTPUNOJ SIGURNOSTI
Kao i veću braću i gumenjak 19 Hikari potpisuje talijanski dizajner Ales-sandro Chessa, te s toga posjeduje prepoznatljiv LTN porodični filing. Gumenjak je to u klasi srednjih dimenzija ali sa sadržajima sličnim gumenjacima viših klasa.

LTN 21 DRAKE / puhani čamac (RIB) sa trupom od nautičkog aluminija

SPORTSKA ELEGANCIJA I VISOKA KVALITETA NAUTIČKOG ALUMINIJA S 10 GODIŠNJOM GARANCIJOM
Izrađen po projektu talijanskog dizajnera Alessandro Chessa, LTN 21 Drake izrađen je iz nautičkog aluminija 5083, sa tubusima od Hypalona varijabilnog dijametra.
21 Drake se razlikuje ne samo performansama i elegancijom, već i izuzetnim komforom svojih prostora i maksimalnom pažnjom za detalje.

LTN 26 VENOM - LTN m26 VENOM + / puhani čamaci (RIB) sa trupom od nautičkog aluminija

LTN 26 VENOM ZA ONE KOJI ŽELE PERFORMANSE, KOMFOR I VISOKU KVALITETU KOJU PRUŽA NAUTIČKI ALUMINIJI S 10 GODIŠNJOM GARANCIJOM
Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji i sinergijom sa dizajnerom Alessandro Chessa, rađa se ovaj gumenjak jedinstvenih osobina. LTN 26 Venom projektiran je najmodernijim tehnologijama te se odlikuje performansama i originalnošću konstrukcije.

LTN 26 VENOM+ PEREFORMANSE I KOMFOR UZ VISOKU KVALITETU NAUTIČKOG ALUMINIJA S 10 GODIŠNJOM GARANCIJOM
Kao prirodna evolucija blizanca LTN 26 Venom, nastaje ovaj puhani čamac jedinstvenih osobina. LTN 26 Venom+ odlikuje se odličnim performansama i originalnošću konstrukcije.

LTN 30 QUANTUM / puhani čamac (RIB) sa trupom od nautičkog aluminija

KAD SE SUSRETNU TEHNOLOGIJA I DIZAJN TE VISOKA KVALITETA NAUTIČKOG ALUMINIJA S 10 GODIŠNJOM GARANCIJOM
Iz iskustva stečenim manjim bratom LTN 26 Venom proizlazi ovaj puhani čamac od 9,5 metara, predodređen da iznenadi i najzahtijevnijeg brodovlasnika.
Plovilo karakterizira moderna linija oštrih bridova, ali istovremeno lagana i dopadljiva, puhani je to čamac koji sigurno neće ostati nezapažen.

LTN 34 DIAMOND / puhani čamac (RIB) sa trupom od nautičkog aluminija

10 METARA TEHNOLOGIJE I DIZAJNA MADE IN ITALY, TE VISOKA KVALITETA NAUTIČKOG ALUMINIJA S 10 GODIŠNJOM GARANCIJOM
Iz iskustva stečenim manjim bratom LTN 26 Venom proizlazi ovaj maxi rib od preko 10 metara, sposoban iznenaditi i najzahtijevnije nautičare.
Ovaj puhani čamac projektiran je i izveden najmodernijim raspoloživim tehnologijama te ima strukturu trupa izvanredne čvrstoće. Plovilo karakterizira moderna linija oštrih bridova, ali istovremeno lagana i dopadljiva, puhani je to čamac koji sigurno neće ostati nezapažen.MOTONAVIS d.o.o. je zastupnik LTN-a - LA TECNONAUTICA za: HRVATSKU, SLOVENIJU, BOSNU I HERCEGOVINU, CRNU GORU i SRBIJU
informacije na: Motonavis d.o.o. tel. +385 51 213 955 - motonavis@motonavis.hr

Povrat na početnu stranicu plovila

SERVISI

VIŠE