SAVER WALK AROUND ČAMCI
čamci sa stakloplastičnim dnom
 
 
560 Walk Around
 
655 Walk Around
 
750 Walk Around
 
870 Walk Around
 
655 Walk Around
pogledajte više slika Savera 655 WA
 
tehničke karakteristike:
   
655 Walk Around
 
   
 
   
dužina preko svega (m):
6,60
širina preko svega (m):
2,45
 
težina bez motora (kg):
950
 
kapacitet (osoba):
7
 
maksimalna snaga motora (kW):
112
 
maksimalna snaga motora (KS):
152
 

 

 

 

Stakloplastični čamac Saver 655 Walk Around

Walk Around idealnih dimenzija, vrhunski osmišljen do najsitnijih detalja
Saver 655 Walk Around je plovilo idealnih dimenzija, što osigurava maksimalni komfor u plovidbi i prilikom boravka na sidru ili u luci. Plovilu se može upariti snažni motor maksimalne snage 112 kW (150 KS), što osigurava visoku pokretljivost, te korištenje u sportske svr-he, kao primjerice skijanje na vodi. No i uz samo 73 kw (100 KS) snage motora, može se iskoristiti sve konstrukcione prednosti trupa ovog plovila, uz postizanje brzine do 30 čvorova.
Kod 655 Walk Arounda sve je vrhunski osmišljeno, do najsitnijih detalja. Paluba nudi prostor na pramcu gdje je moguće uživati u sunčanju. Prostor za druženje na krmenom dijelu opremljen je fiksnom i pomičnom klupom. U opremi je i blok sa sudoperom, a kao opcija sa ugrađenim hladnjakom i plinskim plamenikom. Na krmi, pored motora, spremište je za živi mamac, a sa suprotne strane su ljestve za spuštanje u more, te tuš sa spremištem od 50 lit. vode.
Upravljačka konzola, postavljena na desnu stranu palube, raspolaže trokrakim volanom, kompasom, panelom sa prekidačima te instru-mentnom - pločom motora. Konzola ima zaštitni vjetrobran i sjedište kojeg je moguće podignuti i upotrijebiti kao naslon. Kroz akrilna harmo vrata pristupa se kabinskom prostoru. Kabina je opremljena ležajem za dvije osobe, spremištima po bočnim stijenama, spre-mištima ispod ležaja i rasvijetom. Moguća je i ugradnja kemijskog WC-a.