MOTONAVIS

TEME

Putovanja malim gumenjakom - Zodiac i Suzuki

Picture of Suzuki Proves its 4-Stroke Outboard’s Superior Performance and Durability

nauCAT©
Foto: Suzuki

Krstarenje malim brodicama poput gumenjaka s mekim dnom ima brojne prednosti, poput mogućnosti sklapanja radi jednostavnog skladištenja/prijevoza, njihove brze montaže, jednostavnog pokretanja i relativno niskih troškova održavanja.

Jedan od takvih zagovornika krstarenja gumenjakom je Peter Talbot, koji je iskusni nautičar iz Velike Britanije i već 15 godina posjeduje mali Zodiac, prošavši dosad u njemu preko 2000 milja. Peter je uživao u miješanju jednodnevnih izleta različitih udaljenosti, s duljim višednevnim putovanjima i kampiranjem uz morsku obalu, po rijekama, kanalima i jezerima, diljem Velike Britanije, ali i u Norveškoj i Švedskoj.

Suzukijev asortiman malih, laganih i prijenosnih izvanbrodskih motora (2,5 KS-30 KS) idealan je za krstarenje malim brodicama, što otvara sve vrste mogućnosti za avanture putovanja malim brodicama i čamcima.

Nakon savjetovanja s lokalnim ovlaštenim Suzukijevim trgovcem, Peter se odlučio za DF20A i kad je izvijestio o svojim iskustvima, rekao je: „Zaista sam bio impresioniran svojim novim Suzukijem DF20A. Ima puno više snage nego kod mojih prethodnih izvanbrodskih motora i smatram da se udobno glisira s dvije osobe i ponekom opremom u gumenjaku. Sviđa mi se kako lijepo prede! "

Picture of Suzuki Proves its 4-Stroke Outboard’s Superior Performance and Durability①
Picture of Suzuki Proves its 4-Stroke Outboard’s Superior Performance and Durability②

SERVISI

VIŠE